HTML

Kereskedjünk arannyal, ezüsttel!

Fő témánk az arany és az ezüst online tőzsdei kereskedelme. Napi rendszerességgel összegyűjtjük és közreadjuk az idevágó információkat, mindezt saját kommentárral ellátva.

Címkék

Friss topikok

  • lucio_x: "Apró" pontosítás: a Fed-elnöki (Bernanke) beszéd időpontja 19.15. Úgy tűnik, hogy a görög helyze... (2011.11.02. 14:28) november 2., szerda

április 6., péntek

2012.04.06. 08:40 lucio_x

Tegnap FP környékén küzdöttek a fémek. Minimális emelkedéssel megbízhatóan visszatérhetnek az eddigi sávba.

Ma tőzsdeszünnap van a világ nagy részén, ami természetesen nem akadály az USA felől érkező fontos, ám tetszés szerint manipulálható adat (munkanélküliségi ráta változása, 14.30) számára.

A hosszú hétvége után izgalmas hétfő (csak nálunk szünnap!) következhet. Belefér, hogy kissé 1600/30,5 alá is lecsússzunk. Az igazán nagy bajok 1550/28 környékén kezdődnek. Felfelé az első izgalmakat az 1680/33as szint tartós legyűrése jelenti.

Tartsuk szem előtt, hogy hosszabb távon elkerülhetetlen a bankóprés beindítása, ami szükségszerűen vezet a dollár gyengüléséhez, ezzel pedig a fémek felértékeléséhez.

Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goldsilver.blog.hu/api/trackback/id/tr834367090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása