HTML

Kereskedjünk arannyal, ezüsttel!

Fő témánk az arany és az ezüst online tőzsdei kereskedelme. Napi rendszerességgel összegyűjtjük és közreadjuk az idevágó információkat, mindezt saját kommentárral ellátva.

Címkék

Friss topikok

  • lucio_x: "Apró" pontosítás: a Fed-elnöki (Bernanke) beszéd időpontja 19.15. Úgy tűnik, hogy a görög helyze... (2011.11.02. 14:28) november 2., szerda

január 7., szombat

2012.01.07. 10:38 lucio_x

Az újév első hete jól indult, aztán a lendület fogytával maradtak a szintek a keddi magasságokban (hétfő ugye szünnap volt), és a pénteket 1616nál ill. 28,7nél zárták.

A lélektani határ áttörése  csak az aranynak sikerült - megugrotta az 1600, majd az 1620 szintet is. Az ezüst már 29,7-nél kudarcot vallott, és csúszik lassan vissza. Egyelőre nem vészes a helyzet, de a stagnálás jelzi, hogy nem lesz könnyű visszaszerezni a vevők bizalmát.

Hétfő-kedden visszatérhet némi élet a fémekbe (legjobb esetben 1670 ill. 31), de aztán várható, hogy a hét közepén lefelé veszik az irányt, ha zuhanni talán nem is fognak (1595 ill. 28,3). Elméletileg lehetséges, hogy az 1650 feletti régió már meggyőző lesz, és visszatér a vásárlóerő, de ez egyelőre korainak tűnik.

Jegyezzük meg, hogy a csütörtöki emelkedés láttán többen valami körvonalazatlan, felfelé mutató szándékot véltek felfedezni. Ezt a péntek nem igazolta, de érdemes ilyen szemszögből is vizsgálni a hét első történéseit.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goldsilver.blog.hu/api/trackback/id/tr293525949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása