HTML

Kereskedjünk arannyal, ezüsttel!

Fő témánk az arany és az ezüst online tőzsdei kereskedelme. Napi rendszerességgel összegyűjtjük és közreadjuk az idevágó információkat, mindezt saját kommentárral ellátva.

Címkék

Friss topikok

  • lucio_x: "Apró" pontosítás: a Fed-elnöki (Bernanke) beszéd időpontja 19.15. Úgy tűnik, hogy a görög helyze... (2011.11.02. 14:28) november 2., szerda

november 29., kedd

2011.11.29. 07:56 lucio_x

Köszönöm a türelmet, sajnos a folyamatos robot nem tesz lehetővé semmilyen analízist.

Egyelőre úgy tűnik, január első napjaiban folytatódnak a rendszeres bejegyzések.

Kutyafuttában: Jelenleg úgy tűnik, hogy az eurós küzdelem némi pozitív hangvételt hoz, párhuzamban az USA leminősítésével, azaz dollár le, euró és a nemesfémek fel. (Mégse' dőlt össze a pénzügyi világ a csonka, USA Hálaadás-napi hét után sem.)

Felfelé a megállók aranyban: 1720, 1735, ha ezek megvannak, jöhet az 1750, majd lassacskán az 1800. Ezüst 33ig mehet, ott ellenállás/sávhatár várja.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goldsilver.blog.hu/api/trackback/id/tr303420543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása