HTML

Kereskedjünk arannyal, ezüsttel!

Fő témánk az arany és az ezüst online tőzsdei kereskedelme. Napi rendszerességgel összegyűjtjük és közreadjuk az idevágó információkat, mindezt saját kommentárral ellátva.

Címkék

Friss topikok

  • lucio_x: "Apró" pontosítás: a Fed-elnöki (Bernanke) beszéd időpontja 19.15. Úgy tűnik, hogy a görög helyze... (2011.11.02. 14:28) november 2., szerda

november 6., vasárnap (frissítés)

2011.11.06. 16:30 lucio_x

Fontos: letétemelés várható hétfőn a nemesfémek piacán (is!). Ez első körben tömeges margin call-okateredményez, második körben eladási hullámot indítHAT.

Nem kizárt, hogy túl óvatos vagyok (egyelőre nincs 100%os megerősítés, vannak viszont homlokegyenest ellenkező állítások), de a jelenlegi hipermanipulált piacon bármi megtörténhet.

Ahogy jeleztük, rengetegen kénytelenek likvidálni pozícióikat a csődbe ment MF Globalnál - innen indul a történet, de homályosak a részletek.

Ha felkészülünk, kiváló vételi lehetőségek jöhetnek szembe - javasolt szintek: 32, 28, 25 ill. 1700, 1650, 1550.

Frissítés (nov. 7., 6.45):

Sikeresen kiderült, hogy NEM emelik, hanem CSÖKKENTIK a letéti követelményeket. Azaz várhatóan elmarad a zuhanás...mondom: várhatóan.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goldsilver.blog.hu/api/trackback/id/tr733358647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása