HTML

Kereskedjünk arannyal, ezüsttel!

Fő témánk az arany és az ezüst online tőzsdei kereskedelme. Napi rendszerességgel összegyűjtjük és közreadjuk az idevágó információkat, mindezt saját kommentárral ellátva.

Címkék

Friss topikok

  • lucio_x: "Apró" pontosítás: a Fed-elnöki (Bernanke) beszéd időpontja 19.15. Úgy tűnik, hogy a görög helyze... (2011.11.02. 14:28) november 2., szerda

október 30., vasárnap

2011.10.30. 09:37 lucio_x

A pénteki nap csendes csordogálással telt, a szintek a fordulópontokat kerülgették, aztán kicsivel felettük (ezüst erősebben, 35,22nél, arany 1743nál) zártak. A profitrealizálás épp annyira fogta meg az árfolyamot, ami kizárta a kitűzött E1 célok elérését.

(Szolgálatilag: az árfolyamot dollárban követem, így minden összeg után USD értendő.)

Első ránézésre:

- A jövő hét elején belefér egy kisebb korrekció, ezüstben például 33 környékén már jó vétel kínálkozik.

- A dollár árfolyama érdekesen alakulhat (nem kizárható, hogy kétéves távlatban stabilnak tartott támasz alá csúszik), nagyban befolyásolva a nemesfémeket (primér logikai alapon felfelé, de a jelen manipulált piaci viszonyok közepette ez részlegesen LEHET igaz).

- Fentieknek  érdekes csavart adhat a jövő hét végi G20as találkozó, ahol a vezető gazdasági hatalmak képviselői gyűlnek össze Cannes-ban.

Ne feledjük: holnap, azaz hétfőn a világ más tájain zavartalanul zajlik a kereskedés, sőt, az óra-átállítás miatt egy órával hamarabb nyit az amerikai tőzsde (ők egy hét különbséggel állítanak órát).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goldsilver.blog.hu/api/trackback/id/tr33339624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása